Järjestämme ratapäivän lisäksi muutakin toimintaa klubissa syntyvien ideoiden mukaan. Yleiseen toimintaan kuuluu muun muassa autojen tuunaaminen. Osa jäsenistämme kokoontuu säännöllisesti myös rakentamaan autoja. Autojen rakentamisesta ja tuunaamisesta kiinnostuneet kokoontuvat kerhotiloissamme keskiviikkoiltaisin. Jokaisesta kerhoillasta löytyy aina kaksi vetäjää, jotka auttavat harrastusta aloittelevia pääsemään alkuun rakentamisessa. Kerhohuoneella on hyvä valikoima työkaluja, joita kaikki saavat käyttää vapaasti. Kerhotiloissa voi myös säilyttää rakenteilla olevia projekteja, ja jakaa myös vinkkejä siitä, mistä rc-auto kannattaa ostaa jne. Kerhoiltoja pidetään vain talvikaudella, eli kesäisin kerho ei kokoonnu. Kaikki ovat tervetulleita tutustumaan kerhotoimintaamme!

Myös sähkölennokkien rakentamisesta on ollut puhetta klubilaisten kesken, mutta toistaiseksi toimintamme keskittyy autoihin. Jatkossa, jos kiinnostusta riittää, voidaan toki toimintaa laajentaa myös yleisesti radio-ohjattaviin. Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia klubin toiminnan sisällöstä. Klubimme kokoontuu säännöllisesti, mutta toiminta ei kuitenkaan ole mitenkään sitovaa, vaan jokainen saa itse päättää, milloin osallistuu ja milloin ei. Toimintaan saa osallistua kaikki eli niin vasta-alkajat kuin kovemmatkin rc-kisailijat.

Klubimme ulkoradoilta löytyy kesäisin porukkaa sekä arkisin että viikonloppuisin. Radalle voi mennä melkeinpä milloin vaan, ja siellä tapaa aina tuttuja. Sisäradalla ajatetaan eniten talvikaudella iltaisin ja viikonloppuisin. Klubin henkeen kuuluu se, että kaikki, jotka käyttävät klubin ratoja, osallistuvat myös ratojen ylläpitoon sekä kunnostukseen ja pitävät huolta siitä, että radoilla käyttäydytään asiallisesti eikä esim. roskata. Klubimme järjestää joka kevät talkoot ulkoradoilla, sisärataa taas huolletaan aina tarpeen vaatiessa. Lisäksi klubimme järjestää muitakin hauskoja tapahtumia pitkin vuotta. Järjestämme joka vuosi esimerkiksi pikkujoulut sekä kesäkauden avajaiset kerhotiloillamme, jolloin kaikki klubin jäsenet ovat tervetulleita mukaan kokoontumaan ja juhlistamaan yhdessä.